Tall de trànsit a l’avinguda dels Rasos de Peguera per obres

L’Ajuntament renova la xarxa de clavegueram del carrer

Aquests dies s’estan duent a terme les obres de renovació del clavegueram en un tram de Ciutat Meridiana, a l’avinguda dels Rasos de Peguera,  on el diàmetre actual és de 250 mm, per passar a una nova claveguera de diàmetre 600 mm com a la resta de trams. La longitud afectada és de 149 metres, entre el pou de la cruïlla amb el carrer Agudes i el pou ubicat davant les escales mecàniques.  La bona marxa de les obres ha propiciat que el tall de trànsit previst inicialment per a l’agost s’avanci i es dugui a terme des d’avui dilluns 17 fins al dijous 20. S’establiran rutes alternatives que vindran especificades mitjançant senyals verticals. Les línies de bus 62, 73 i 83 també patiran canvis i hauran de modificar el recorregut.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies