Consell de Barri de Vilapicina i la Torre Llobeta

La sessió informarà sobre el procés de requalificació del passatge de Santa Eulàlia

Abans de donar per iniciades les vacances d’estiu, Vilapicina i la Torre Llobeta celebra aquest vespre una sessió del seu consell de barri. L’ordre del dia preveu informar sobretot sobre les properes obres al carrer d’Espiell i sobre el procés de desafectació del passatge de Santa Eulàlia. Aquest darrer es troba només pendent del darrer tràmit, a la Generalitat de Catalunya, per confirmar la salvació de les casetes construïdes per la família del pintor modernista Ramon Casas. Les cases estaven afectades per un pla urbanístic que destinava el terreny a convertir-se en zona verda.

Els punts del dia són:

  1. Nova Normativa de Participació de l’Ajuntament
  2. Obres carrer d’Espiell
  3. Modificació PGM del passatge de Santa Eulàlia
  4. Desplegament Policia de Barri
  5. Precs i preguntes

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies