Afectacions per obres del nou carril bici a l’avinguda Rio de Janeiro

Es talla completament el trànsit a la calçada muntanya entre el carrer de Tissó i el passeig de Valldaura

Han començat les obres per connectar l’avinguda Meridiana i el passeig de Valldaura amb un carril bici. Serà bidireccional i s’implantarà en la calçada muntanya. L’objectiu és enllaçar la xarxa ciclista de Barcelona al pont de Santa Coloma en una nova connexió de la xarxa bicivia d’àmbit metropolità.

Després dels treballs previs de dimecres i dijous, avui, a partir de les 8h del matí, es duran a terme els treballs de fresat i pavimentació del carril. Per aquest motiu, es tallarà completament la calçada muntanya de l’avinguda de Rio de Janeiro entre el carrer de Tissó i el passeig de Valldaura.

Les obres també implicaran talls en alguns carrers dels voltants, com ara els carrers de Baltasar Gracián i de Vinyar, que restaran en atzucac entre el carrer d’Argullós i l’avinguda de Rio de Janeiro, amb accés i sortida de vehicles pel carrer de Vinyar a través del carrer d’Argullós.

En tot moment, es permetrà l’accés a veïns i usuaris de guals que es trobin dintre de l’àmbit d’afectació. Restarà afectada la línia de Bus de barri 132, que modificarà el seu itinerari habitual.

L’itinerari alternatiu serà el següent: Avinguda Meridiana – Carrer del Pintor Alzamora – avinguda de Rio de Janeiro.

En una segona fase, entre el 8 i el 25 d’agost, es pintarà la senyalització horitzontal del carril bici i es col·locaran tots els elements de senyalització vertical i segregació del carril. Però aquestes tasques no afectaran al trànsit de vehicles.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies