Tot el que portarà el nou curs a Nou Barris

Torre Baró estrenarà un Casal de Barri

És temps de vacances i de gaudir l’estiu. L’activitat sembla que s’atura fins al setembre, quan comença un nou curs que portarà, com sempre, novetats al districte. Aquests dies us recordem quins són els principals temes dels que parlarem durant el curs 2017-2018.

Durant aquest estiu s’està duent a terme la darrera fase de les obres que convertiran tres locals de l’avinguda d’Escolapi Càncer en el nou Casal de Barri de Torre Baró. Es tracta dels tres edificis bessons situats davant de la plaça dels Eucaliptus. Aquesta ubicació crearà un pol de centralitat al barri i dinamitzarà la zona. En total seran uns 1.000 metres quadrats de superfície que es destinaran a les entitats del barri, que actualment disposen d’un espai reduït i poc accessible.

Els plànols del projecte preveuen que hi haurà sales de reunions, una sala polivalent, un buc d’assaig per a grups de música i un espai destinat a la gent gran. A més, també s’hi ubicarà el local de l’AV Torre Baró. La previsió era finalitzar les obres a l’abril passat, però finalment s’ha endarrerit per a la tardor.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies