Tot el que portarà el nou curs a Nou Barris

La Trinitat Nova estrenarà casal de barri

És temps de vacances i de gaudir l’estiu. L’activitat sembla que s’atura fins al setembre, quan comença un nou curs que portarà, com sempre, novetats al districte. Aquests dies us recordem quins són els principals temes dels que parlarem durant el curs 2017-2018.

Ja es comença a perfilar l’estructura del futur casal de barri de la Trinitat Nova, al qual els veïns que formen part de la gestora han batejat com a Casal de Barri Som la Pera. Una obra que els veïns esperen des de fa gairebé 40 anys i per al qual ja treballen en el projecte de gestió comunitària.

L’equipament, ubicat al costat de la Casa de l’Aigua, té un pressupost de gairebé dos milions d’euros i es preveu que les obres acabin a finals d’any. El casal de barri tindrà una sala d’actes polivalent, diverses sales taller, bucs d’assaig, una sala de reunions i un pati interior, entre altres espais. En total seran 1.012 metres quadrats dividits en dues plantes, més un sostre que farà les funcions de terrassa de la cafeteria i de mirador. Tot l’edifici s’integrarà amb l’entorn.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies