Tot el que portarà el nou curs a Nou Barris

Dues noves línies de bus ortogonal al districte

És temps de vacances i de gaudir l’estiu. L’activitat sembla que s’atura fins al setembre, quan comença un nou curs que portarà, com sempre, novetats al districte. Aquests dies us recordem quins són els principals temes dels que parlarem durant el curs 2017-2018.

TMB continuarà modificant el plànol del bus per incorporar noves línies de la xarxa ortogonal. Dues d’aquestes línies afecten a Nou Barris. A partir del mes de novembre hi arribarà una nova línia, la V29, que connectarà el barri de les Roquetes amb el Fòrum. I la línia 32 es convertirà en la D40 i deixarà de tenir l’origen i final de línia al carrer de la Mina de la Ciutat. De fet, no entrarà a les Roquetes sinó que acabarà al barri del costat, a Canyelles, al carrer de l’Artesania. Les raons que es van donar per evitar l’entrada del bus D40 (actualment el 32) a les Roquetes és que serien vehicles articulats i que, per tant, tindrien problemes per circular a la via de sortida actual del 32, el passeig del Bosc de les Roquetes. Un carrer estret i amb un parell de revolts complicats per a un vehicle llarg.

Els itineraris dels dos busos nous seran els següents:

V29 → FÒRUM – ROQUETES: Josep Pla (Selva de Mar) – Pont del Treball Digne – La Sagrera – Meridiana – Fabra i Puig ( Dublín ) – Pi i Molist – Via Júlia – Almansa (Artesania) – Roquetes – Trinitat Nova.

D40 → PL. ESPANYA – ROQUETES: Pl. Espanya – Estació de Sants – Francesc Macià – Travessera de Gràcia – Via Augusta – Princep d’Astúries ( Balmes ) – Pl.Lesseps – Travessera de Dalt – Av. Mare de Déu de Montserrat – Ramon Albó ( Av. de Borbó ) – Pl. Virrei Amat – Pi i Molist – Pl. Llucmajor – Artesania (Almansa ) – Guineueta Vella.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies