Tot el que portarà el nou curs a Nou Barris

Seguiment i definició del futur poliesportiu de Can Cuyàs

És temps de vacances i de gaudir l’estiu. L’activitat sembla que s’atura fins al setembre, quan comença un nou curs que portarà, com sempre, novetats al districte. Aquests dies us recordem quins són els principals temes dels que parlarem durant el curs 2017-2018.

El poliesportiu de Can Cuyàs dóna servei als barris de Ciutat Meridiana, Vallbona, Torre Baró i el propi Can Cuyàs. Però fa temps que l’equipament requereix fortes inversions en reformes, i als veïns se’ls acaba la paciència davant d’unes instal·lacions obsoletes, degradades i que han patit algun despreniment, fins i tot. L’Ajuntament s’ha posat al seu costat per estudiar els problemes i posibles sancions, així com per definir com serà el nou poliesportiu que substituirà aquesta instal·lació degradada. Aquest nou equipament no arribarà en aquesta legislatura per manca de pressupost però la idea és definir com vol que sigui. A més, la comissió de seguiment que s’ha creat entre veïns i Districte, també estudien l’estat de l’actual poliesportiu Can Cuyàs i quines millores es poden fer mentre no arriba l’equipament nou.

Els veïns van dir prou quan a l’estiu passat l’empresa gestora del poliesportiu, Eurofitness, va decidir modificar l’horari i tancar als migdies, a més d’avançar l’hora de tancament als vespres. Aquest va ser el darrer gra de sorra que va fer que els veïns iniciessin una campanya per reclamar millores generals en un equipament amb problemes de de desperfectes, infraestructures i algunes anomalies, com ara un aparell de raig UVA amb la revisió pendent de fa un any, i un sostre d’uralita en un pavelló amb humitats.  Els veïns han fotografiat també desperfectes a la piscina, als vestidors, passadissos i a la sales de màquines. Creuen que cal una renovació forta per posar el servei al dia.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies