Tot el que portarà el nou curs a Nou Barris

El Mercat de la Mercè renova la façana lateral

És temps de vacances i de gaudir l’estiu. L’activitat sembla que s’atura fins al setembre, quan comença un nou curs que portarà, com sempre, novetats al districte. Aquests dies us recordem quins són els principals temes dels que parlarem durant el curs 2017-2018.

El Mercat de la Mercè va renovar a la primavera la façana d’accés a l’equipament pel carrer de Sant Iscle i en aquests moments s’està remodelant la resta de la façana lateral. Aquestes obres segueixen la mateixa línia de la primera fase, quan es va millorar l’entrada i sortida als clients amb mobilitat reduïda i es va obrir una nova porta amb rampes adaptades i portes automàtiques, que substitueixen l’antic accés amb escales. A més, s’han obert grans finestralls per permetre l’entrada de la llum. D’aquesta manera també s’ha donat més visibilitat al mercat de cara al barri, amb la intenció d’atraure els veïns i veïnes. Aquestes renovacions més estètiques han consistit també en la instal·lació d’unes estructures en forma de persianes.

En total s’ha actuat en 286 m2 amb un pressupost de 370.000 euros. I ara es continuarà actuant a la resta de la façana.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies