Tot el que portarà el nou curs a Nou Barris

La cobertura de la Ronda de Dalt s’estudiarà de moment a un tram de Verdum

És temps de vacances i de gaudir l’estiu. L’activitat sembla que s’atura fins al setembre, quan comença un nou curs que portarà, com sempre, novetats al districte. Aquests dies us recordem quins són els principals temes dels que parlarem durant el curs 2017-2018.

Fa molts anys que els veïns de Nou Barris reclamen el cobriment de la ronda de Dalt, que actualment travessa descoberta per Verdum-les Roquetes i la Trinitat Nova-la Prosperitat. Però de moment, el govern municipal ha començat els treballs previstos per al cobriment entre el mercat i l’Institut Vall d’Hebron. Però pel que fa al districte de Nou Barris encara s’haurà d’esperar. Actualment hi ha un avantprojecte que inclou només el tram entre la plaça de Karl Marx i el carrer d’Almansa. Amb un pressupost de 77,65 milions d’euros es preveu acabar el cobriment de la via en aquest tram, fer noves connexions entre les dues bandes de la ronda de Dalt, i urbanitzar-ne els entorns.

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies