Tall de metro entre Canyelles i Lesseps fins al 14 d’agost

Un servei d’autobusos oferirà l’alternativa mentre durin les obres d’estiu a la L3

TMB aprofita l’estiu per fer diverses obres al tram de la L3 comprès entre les estacions de Lesseps i Canyelles. Aquestes tasques es faran en dues fases: del 29 de juliol al 14 d’agost, i del 22 d’agost al 3 de setembre

A la fase 1, del 29 de juliol al 14 d’agost, es tanca el tram que va de les estacions de Vall d’Hebron a Canyelles, ambdues incloses.  Per pal·liar-ne els efectes, s’habilitarà un servei d’autobusos que farà el recorregut entre totes les estacions afectades. A més, convé recordar que es poden utilitzar les línies de bus H4, 27, 60 i 76 com a alternativa per arribar a la majoria d’estacions del tram afectat.

A la fase 2, del 22 d’agost al 3 de setembre, es tancarà el tram que va de les estacions de Vall d’Hebron a Lesseps, ambdues incloses. També en aquest cas, s’habilitarà un servei d’autobusos que farà el recorregut entre totes les estacions afectades. I les línies de bus que cobreixen bona part del tram són la 27 i la V15.
Els treballs es duen a terme les 24 hores els 7 dies de la setmana, i s’executaran en aquestes dates per la menor afectació que suposen per al conjunt de la ciutadania.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies