El Ton i Guida ajorna una setmana l’inici de curs per obres

L’adaptació de l’ascensor a la normativa antiincendi s’allarga més del previst

 

El centre Ton i Guida s’ha vist obligat a ajornar una setmana l’inici de les activitats, el proper dilluns, mentre acaben les tasques de substitució de les portes dels ascensors.  Se n’han renovat les 12 amb les que compta l’edifici, de 6 plantes, però amb altres sis nivells entre plantes. Les portes antigues tenien 11 anys, però no complien la normativa antiincendi. L’actuació s’ha fet precisament a l’estiu perquè la paralització de l’elevador dificulta o impedeix la mobilitat dins l’edifici, especialment a la gent gran o a les persones amb mobilitat reduïda. A més, la pols i la brutícia que s’ha generat amb les obres ha complicat tot encara més, i ha fet necessària una neteja a fons que durarà uns dies. En un principi les obres haurien d’haver acabat a finals d’agost, però s’han complicat amb problemes tècnics i s’han allargat 12 dies més.

La instal·lació de portes antiincendi a l’ascensor completa tota l’actuació que s’ha fet a l’edifici per aïllar-lo i adaptar-lo a la normativa vigent en prevenció d’incendis.

L’equip humà del Ton i Guida ha hagut de cancel·lar activitats, l’inici dels intercanvis de coneixements i les inscripcions aquests dies, però ha aprofitat per realitzar treball intern i reflexionar sobre el funcionament i la dinamització del centre. Una tasca que els és difícil fer durant el curs. Si tot va bé, esperen obrir amb normalitat el proper dilluns 12 de setembre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies