El Casal de Gent Gran de les Roquetes tanca fins al novembre per obres

S’unifiquen els dos espais de l’equipament i es renova la climatització

El Casal de Gent Gran de les Roquetes encara no ha obert després de les vacances, i no ho farà fins al mes de novembre. En aquests dos mesos s’hi estan fent obres per unir els dos espais que composen l’equipament. D’una banda, l’edifici del casal. I de l’altra, els dos locals que es van habilitar per tal d’ampliar la capacitat del centre, un cop es va desestimar construir una segona planta al casal, tal com marcava el projecte arquitectònic original. Ara s’està obrint una porta que connecta els dos locals.

A més, també s’hi està renovant la instal·lació de la climatització, per fer-la més eficient. Tot plegat està previst que estigui enllestit a finals d’octubre.