L’Escola de Salut per a Tothom també es prepara per a un nou curs

L’Espai de Salut Comunitària de la Guineueta obre inscripcions per a la tercera edició del cicle

El proper mes d’octubre s’iniciarà la tercera edició de l’Escola de Salut per a Tothom a l’Espai de Salut Comunitària de la Guineueta. Es tracta d’un espai d’aprenentatge dinàmic i participatiu on s’abordaran temes per a totes les edats orientats a promoure una vida activa i saludable. A través de xerrades i tallers, els assistents aprendran aspectes relacionats amb dur una vida sana, com ara tenir una dieta equilibrada, fer exercici i no fumar ni beure. La formació es farà tots els dimarts d’octubre i novembre. Si us interessa, trobareu tota la informació sobre els diversos temes i tallers que es tractaran, al web del CAP Guineueta. Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia, que es pot fer a través del telèfon 93 301 00 60, al taulell del CAP Guineueta o per correu electrònic a comunitariaguineueta.bcn.ics@gencat.cat

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies