L’Institut Escola Antaviana s’estrena amb dues línies de primer d’ESO

Els alumnes inauguren un mòdul de dues plantes que perllonga l’edifici principal

 

L’inici del curs 2017-2018 ha estat el de l’estrena d’un nou institut escola a les Roquetes. L’Antaviana ha incorporat dues línies de primer d’ESO, de manera que els alumnes de sisè de l’any passat han continuat al centre. Precisament feia 4 anys que el centre reclamava aquesta conversió, per oferir continuïtat als alumnes en general i especialment als nens i nenes amb sordesa en la modalitat oral, i als grups d’educació especial. Dos grups que no ho tenien fàcil per trobar un institut proper que seguís la mateixa línia inclusiva.

Avui 52 alumnes han estrenat dues aules situades en un mòdul de dues plantes. La previsió és que aquest mòdul faci servei aquest curs i que al mes d’abril comencin les obres que ampliaran l’edifici de l’escola per acollir, a poc a poc, cada any un nou nivell, tots els cursos de l’ESO.   “És un any que tots ens han dit a nosaltres mateixos que hem de tenir molta paciència, ho fem amb ganes perquè és un repte molt maco, i sabem el curs vinent si la cosa va bé a nivell d’espai fins i tot ens sobrarà. Però aquest curs és un curs que ens toca a tots fer sacrificis”, comenta  en Francesc Freixanet, el director Institut Escola Antaviana.  Les obres haurien d’estar enllestides en gran part per al curs vinent, excepte alguns serveis com ara el gimnàs i altres aules que s’acabarien per al curs 2020.

L’equip pedagògic serà el mateix per mantenir la filosofia i les línies de treball. S’han incorporat més professors que han permès que en aquest curs de transició els alumnes tinguin un tutor per cada 15 estudiants.   “Ells tenen aquests mòduls de referència d’aula, però com que podem desdoblar i treballem en grups petits en les àrees d’instrumental, i també treballem per projectes, ells faran ús d’unes aules desdoblades, i de tots els espais que també són de l’escola, el gimnàs, el pati, etc.”, afegeix la Carme Salinas, coordinadora pedagògica secundària de l’Insitut Escola Antaviana.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies