Nou Barris commemora la diada amb un acte musical a la plaça Major

La Seu del Districte també acull la Copa del Món Elit de Biketrial

Nou Barris celebra avui, amb alguns dies de retard com ja va sent habitual en els darrers anys, la Diada Nacional de Catalunya a la plaça major de Nou Barris (banda oliveres). Serà a partir de les 18h en un acte organitzat per la Fundació PRO-CAT i el Centre Cultural Els Propis i que compta amb la col·laboració del Districte. L’acte, eminentment musical, comptarà amb la presència de la Societat Coral l’Ideal d’en Clavé, la Coral Canticòrum i la Banda Simfònica Roquetes – Nou Barris de Barcelona. Tot plegat amenitzat amb la presència dels Gegants del Tricentenari. El programa de l’acte el podeu consultar en aquest enllaç.

A més, la Seu del Districte també es convertirà en l’escenari, de nou, de la Copa del Món Elit de Biketrial. La quarta edició d’aquesta prova començarà també a les 18h al Pati de la Seu del Districte, i aplega, entre d’altres, els cinc primers ciclistes trials del món: per aquest ordre, el txec Vasek Kolar (guanyador l’any passat), el xinès Zhao Xuan, el britànic Ben Savage, i els espanyols Raúl Gutiérrez i Armand Mollà. L’entrada és gratuïta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies