Ucraïna s’apropa a Nou Barris amb motiu de la seva festa nacional

La plaça del Virrei Amat acull folklore i activitats lúdiques

L’associació ucraïnesa Djerelo organitza una nova edició de la Ucrania Fest  a Nou Barris, amb motiu de la commemoración del 26 aniversari del Dia de la Independència d’Ucraïna. La plaça del Virrei Amat s’omplirà d’actes entre les 12h i les 20h que podeu consultar en aquest enllaç. Com ve sent habitual des que es va instaurar, la festa inclou espais infantils, gastronomia, cançons, balls, una desfilada de moda i fins i tot sardanes, en el que vol ser un reflex d’interculturalitat i integració. Precisament la intenció és afavorir l’intercanvi cultural i el coneixement mutu de les cultures i tradicions.

La iniciativa sorgeix del treball conjunt de la Societat “Ucrania- Mundo” i l’a Associació Ucraniana “Djerelo”, amb la col·laboració  de l’Ambaixada d’Ucraïna a Espanya, el Consulat General d’Ucraïna a Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies