Obres a la ronda de la Guineueta Vella

Es construeix una vorera a la banda de l’aparcament provisional

La ronda de la Guineueta Vella es prepara per rebre la nova línia de bus ortogonal D40, que prendrà el relleu de la línia 27 la propera tardor. Per aquesta raó s’està duent a terme unes obres que construeix una vorera en la banda de l’illa actualment destinada a aparcament provisional. Fins ara, els vianants havien de creuar a l’altra banda del carrer i en aquest espai només hi havia vegetació i aparcament en línia.

Aquesta vorera facilitarà l’accés a la parada de la nova línia, així com a la resta de parades de bus que es concentren en aquesta illa per als usuaris que pugin des de la Guineueta. A més, aquesta vorera millora l’accés a la piscina del carrer d’artesania i, en un futur, també al poliesportiu que està previst construir en aquest terreny.

Per fer les obres s’ha hagut de suprimir provisionalment la línia d’aparcament en superfície, però no s’ha tallat en cap moment la circulació en cap dels dos sentits.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies