Dia sense cotxes per una mobilitat sostenible

Nou Barris participa enguany amb activitats i talls de trànsit

Aquesta setmana, entre altres coses, és la de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Barcelona, que ha ofert amb un programa ampli d’activitats organitzades per l’Ajuntament, entitats i associacions, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire. La mobilitat sostenible és un dels eixos principals sobre els quals es treballa, promovent-la entre la ciutadania i facilitant la pacificació de l’espai públic per mostrar com seria una ciutat més verda, més confortable i menys contaminada.

Avui és el dia fort i Nou Barris també hi participa. Durant tota la jornada es pacificaran espais ocupats habitualment pels vehicles, i els equipaments i les entitats desenvoluparan activitats i ompliran de vida el carrer amb les seves propostes. Circuits, exhibicions , bicicletades i altres actes que podeu consultar en aquest enllaç.

El programa obligarà a tallar el trànsit d’alguns carrers mentre durin les activitats en qüestió. Fixeu-vos en els senyals dels vostres carrers i recordeu de retirar els cotxes i motocicletes si així s’especifica en la senyalització. Podeu consultar en aquest enllaç els carrers afectats.

A banda del tall de carrer, tingueu present que a dos carrers el pas de l’autobús es veurà afectat: serà al carrer Felip II, entre Ramon Albó i Costa i Cuixart; i al carrer Romaní, on el bus de barri també haurà de canviar l’itinerari mentre duri el tall.