L’associació animalista Rescat obté un local provisional

L’entitat es mostra satisfeta tot i que no hi pot dur gats ni tan sols engabiats

L’associació animalista Rescat va perdre a l’agost la seva seu, una casa mig en runes cedida per un veí de les Roquetes. Aleshores van haver d’aturar la seva activitat de control, alimentació  i esterilització de colònies de gats de carrer. Després de molts anys de reivindicacions, Rescat ha aconseguit un local en el qual emmagatzemar els aliments, gàbies trampa i portables, medicines i altres materials necessaris per dur a terme la seva activitat. Estan contents perquè l’alternativa era llogar un traster on poder desar les comandes d’aliments i els estris. Es troben, però amb dos problemes. Es tracta d’un local provisional, fins a finals d’any, ja que es troba a l’espai de l’antiga escola bressol Benjamí i al recinte s’hi faran obres. I d’altra banda, estan contents perquè tenen un lloc on deixar el material, però no hi poden deixar cap gat engabiat. Al local que tenien fins ara hi desaven gats engabiats quan es trobaven en procés de recuperació d’una operació o estaven malalts. També els tenien allà fins que podien portar-lo al veterinari, en cas de trobar un gat de carrer per la nit o al cap de setmana. Per aquest motiu, de moment no han reprès l’esterilització de gats i quan en troben un, truquen a la Guàrdia Urbana perquè el porti a la protectora. Saben que aquesta mesura només aconsegueix saturar encara més les instal·lacions de la protectora, però diuen que no tenen alternativa si no tenen on deixar-los.

Rescat controla actualment més d’un centenar de gats de Nou Barris i altres de Sant Andreu. Funciona des de fa més de 15 anys amb voluntaris i voluntàries i es finança amb donacions i quotes de socis.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies