Els titelles mouen els fils de les Roquetes

Torna una nova edició de la Titellada amb espectacles, tallers i exposicions

La festa grossa de l’Associació Titellaire de les Roquetes celebra la dotzena edició. Fa dies que es poden veure pels comerços i equipaments del barri exposicions de titelles, la majoria provinents dels tallers organitzats per l’entitat. Però és avui quan comença el gruix del festival, amb la cercavila inaugural des del passatge Antaviana fins a la plaça dels Titellaires, on tindrà lloc el primer dels espectacles, ‘La flor romanial’, de la cia Titelles Naïp. Podeu consultar en aquest enllaç aquests i la resta d’horaris, així com la informació sobre els espectacles, que inclouen ‘Xefs’ de la cia Teià Moner demà dimecres, ‘El faune, el drac i el dimoni’ de la cia Eudald Ferré el dijous. Divendres es farà una xocolatada solidària i la companyia Olveira/Salcedo representarà ‘El flautista d’Hamelin’. I dissabte s’estrenarà l’obra ‘En Joan sense por’ de la cia +Tumàcat.

La Titellada pretén oferir als infants de Roquetes un oci creatiu i participatiu, i també una accessibilitat lliure i gratuïta a la cultura popular, representada, en aquest cas, pels titelles. També vol fomentar la convivència entre veïns en espais oberts com la plaça de les Roquetes o la dels Titellaires que seran, entre d’altres, alguns dels escenaris seleccionats per mostrar els espectacles que faran les delícies de tothom.

L’Associació Titellaire de Roquetes és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 2006 amb la intenció de fomentar la convivència i el civisme a les Roquetes a partir de la promoció de la cultura popular i tradicional, tot fent del titella un veritable eix per a la cohesió social.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies