El nou ajornament de les obres de Pedraforca enfada els veïns

L’inici dels treballs havia de ser a l’estiu però es retarda al novembre 

Els veïns de la part alta de Ciutat Meridiana no han paït gaire bé el nou ajornament de les obres que han de donar sortida al carrer del Pedraforca. El carrer acaba en un atzucac en forma de rotonda en què els vehicles han de fer mitja volta. El projecte preveu obrir un vial d’un carril des d’aquesta rotonda amb el carrer de les Agudes, prop de la zona industrial de Can Cuiàs, a través del vessant d’un turó. És una reivindicació que els veïns afirmen que ve des dels orígens del barri i fins i tot asseguren que hi va haver un projecte ara fa uns vint anys que finalment no es va dur a terme. El projecte actual havia de començar inicialment la passada tardor. Primer es va ajornar al passat gener, i posteriorment es va ajornar fins al juliol. La nova data d’inici és el novembre, però els veïns estan perdent la paciència i la fe.

Les obres contemplen dues fases. La primera s’iniciaria al novembre a la rotonda de Can Cuiàs i el carrer de les Agudes, on es faria la connexió i es construiria el camí peatonal cap a Pedraforca. Aquesta fase estaria previst que acabés al març. I llavors hauria de començar la darrera fase, que construiria la carretera en paral·lel al camí peatonal però en diferent nivell. El principal escull per realitzar les obres han estat les expropiacions que s’han de fer. Gran part de la zona verda o fins i tot boscosa que envolta els blocs de Ciutat Meridiana pertany als veïns i, per tant, la tramitació de l’expropiació d’un solar afecta moltes persones.  L’Ajuntament va assegurar al darrer Consell de Barri de Ciutat Meridiana que calcula tenir tancat el tema expropiacions el primer trimestre de 2018.

L’obertura del carrer del Pedraforca és important perquè ara mateix només hi ha una sortida de Ciutat Meridiana des de la part alta i aquest nou vial suposaria una alternativa.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies