San Froilán, titelles i un musical

Nou Barris viu un cap de setmana festiu i cultural

Aquest cap de setmana teniu moltes opcions per sortir a fer un volt i no quedar-vos a casa. En destaquem tres: San Froilán, La Titellada i l’estrena del musical ‘Luz’.

Els gallecs barcelonins inauguren aquest vespre una de les trobades més grans fora de Galícia, les festes en honor de San Froilán, patró de Lugo i ja, de facto, dels gallecs del districte. Amb el so de les gaites s’isarà a les 22h la bandera blanc-i-blava a la Seu del Districte per inundar de gastronomia, cultura i folklore gallec la plaça Major de Nou Barris. Serà després de la ballada dels Gegants de Nou Barris i abans de la revetlla de l’orquestra Tango.  En aquest enllaç teniu la programació dels tres dies de festa que culmina diumenge amb la missa en honor al sant.

La festa grossa de l’Associació Titellaire de les Roquetes celebra aquesta setmana la dotzena edició. Fa dies que La Titellada ofereix espectacles gratuïts pels carrers, mentre que trobem als comerços i equipaments del barri exposicions de titelles, la majoria provinents dels tallers organitzats per l’entitat. Avui es farà una xocolatada solidària a les 18.30h a la plaça Trobada i la companyia Olveira/Salcedo representarà ‘El flautista d’Hamelin’. I demà dissabte es representarà l’obra ‘En Joan sense por’ de la cia +Tumàcat a l’Ateneu Popular Nou Barris. Sempre amb entrada gratuïta.

I una tercera proposta és el musical ‘Luz’, el primer projecte de l’Associació Lumo d’Arts Escèniques de Nou Barris que s’estrena al Teatre de la Zona Nord avui a les 20.30 h, i demà dissabte a les 19 h, amb taquilla inversa (és a dir, es paga en sortir la voluntat). Escrita i dirigida pel dramaturg i compositor Alberto González, veí de Porta, aquesta és una història sobre la fe, la inseguretat, l’ambició, la nostàlgia, el penediment i, sobretot, sobre la recerca de la felicitat. Podeu veure el tràiler en aquest enllaç.

L’autor acumula molts anys d’experiència com a actor i cantant en diverses companyies. Ara, ha decidit embarcar-se en una aventura cuinada a foc lent al llarg dels últims set anys, en el que és una mena de projecte vital que compta amb la complicitat d’altres persones, totes mogudes per la seva passió pel teatre musical. La producció consta de 26 peces musicals, la meitat amb lletra i l’altra meitat instrumentals, que abracen estils tan diversos com el vals, el ragtime, el rock, el pop o la cançó romàntica.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies