La façana del nou casal de barri de la Trinitat Nova ja és visible

L’equipament batejat pels veïns com a ‘Som la Pera’ encara la recta final d’obres

L’aspecte del futur casal de barri de la Trinitat Nova ja és visible. Està previst que les obres acabin a principis d’aquest més. Tot seguit, s’instal·larà el mobiliari i les instal·lacions. Segons el calendari previst, l’equipament començarà l’activitat al gener de 2018. Els veïns esperen des de fa gairebé 40 anys aquest casal de barri al que ja han batejat com a casal de barri Som la Pera.

L’equipament, ubicat al costat de la Casa de l’Aigua, té un pressupost de gairebé dos milions d’euros. El casal de barri tindrà una sala d’actes polivalent, diverses sales taller, bucs d’assaig, una sala de reunions i un pati interior, entre altres espais. En total seran 1.012 metres quadrats dividits en dues plantes, més un sostre que farà les funcions de terrassa de la cafeteria i de mirador. Tot l’edifici s’integrarà amb l’entorn.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies