Canyelles estrena la pèrgola renovada per festa major

Les obres encara no han acabat però els veïns ja han fet ús de la nova tarima

Tot i que les obres de remodelació de la pèrgola de Canyelles no han finalitzat del tot, els veïns ja han pogut estrenar l’estructura amb motiu de la festa major del barri. L’Ajuntament ha retirat les tanques de l’obra per a que es pugui fer servir la nova tarima situada sota la pèrgola. Les obres han eliminat les columnes de l’escenari, i també l’han fet accessible per a persones amb mobilitat reduïda amb una rampa situada en un dels laterals.

La nova pèrgola també queda coberta de la pluja, amb llistons de fusta al sostre i panells laterals que impedeixen que amb el vent l’aigua entri dins l’espai.  S’han renovat també la il·luminació dins la pèrgola. Encara queden pendents algunes actuacions com la instal·lació de les plaques solars dalt la coberta de la pèrgola i les llums led de colors als panells laterals. Un cop acabi la festa major, aquest cap de setmana, es reprendran les tasques.

A banda de les actuacions previstes, els veïns han demanat un sistema de vídeo vigilància a la sortida de l’ascensor que connecta el metro amb el parc de Josep Maria Serra Martí. Segons els veïns, aquest sistema evitarà possibles actes vandàlics que puguin malmetre l’estructura de la nova pèrgola i donaran més seguretat als veïns que fan servir l’ascensor per accedir al barri.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies