L’Ajuntament allarga fins al 20 d’octubre l’atenció a afectats per càrregues policials de l’1-O

El servei ha atès 80 sol·licituds d’atenció, dels quals 20 han estat atesos presencialment per rebre suport psicosocial o assessorament legal

L’Ajuntament de Barcelona mantindrà obert, fins al proper 20 d’octubre, l’atenció jurídica i psicosocial a persones afectades per les càrregues policials del passat 1 d’octubre. Aquest servei, situat provisionalment a les instal·lacions de l’Oficina per la No Discriminació de l’Ajuntament de Barcelona –al carrer del Rec,15—ha tingut molt bona acollida els primers dies de funcionament. Per aquesta raó, s’ha decidit allargar el període de funcionament.

Des que es va posar en marxa, dimarts passat, els professionals especialitzats han rebut 80 sol·licituds d’atenció, de les quals 20 s’han fet de forma presencial. El servei l’està realitzant l’entitat Centre Iridia, amb la coordinació de la tinença d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència.

A més de l’oficina, s’ha posat a disposició de les persones afectades el correu electrònic victimes1oct@bcn.cat

L’oficina està atenent de forma presencial amb un horari de 10h a 14h i de 15h a 20h. Aquesta atenció al servei de la ciutadania té dues direccions: una jurídica i una altra d’atenció psicosocial i amb perspectiva de gènere, perquè aquelles persones que ho vulguin puguin realitzar les accions judicials que considerin, i alhora, rebin l’atenció psicològica necessària davant dels fets viscuts.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies