L’Ajuntament remodelarà la zona esportiva de Ciutat Meridiana

L’actuació, dins el Pla de Barris, vol millorar-ne els elements i la ubicació per potenciar-ne l’ús

La zona esportiva de Ciutat Meridiana es remodelarà per augmentar-ne l’eficiència i potenciar-ne l’ús, com una de les accions del Pla de Barris de Zona Nord. Es tracta del terreny de l’antic camp de futbol que es va convertir en un espai cívic fa un parell d’anys. S’hi van instal·lar jocs infantils, una pista de bàsquet i els aparells de gimnàstica per a gent gran, a més de mobiliari urbà. També es va deixar una gran explanada  buida per a altres esports. Però l’aspecte actual té molt de provisionalitat. La idea ara és reordenar els espais i millorar els elements tan de joc infantil com de gimnàstica per a gent gran. També es vol millorar la canxa de bàsquet, ja que els veïns denuncien que rellisca i acumula basses de l’aigua de pluja. S’incorpora també una pista de petanca i una pista de voleibol, a més d’uns serveis públics. El mur que delimita el recinte es remodelarà de manera que deixi enrere el passat de camp de futbol i sigui més amable i transparent. La pèrgola continuarà al seu lloc, de moment. L’Ajuntament també té la intenció de buidar de cotxes la part alta per condicionar-la i que es pugui utilitzar.

Els veïns es mostren satisfets amb el planejament, tot i que han incorporat algunes peticions, com ara la instal·lació d’un escenari davant l’aqüeducte, o la delimitació de l’àrea que s’utilitza per jugar a futbol o criquet, per tal que la gent que camina al voltant no rebin cops de pilota. Però tot i això, els veïns no obliden que el terreny ha d’acollir un casal de gent gran, un casal de joves i el local de l’associació de veïns i que, per tant, fins que no es construeixin, el solar no els satisfarà del tot. Ara per ara no hi ha data per a la construcció dels equipaments, però s’apunta com a mínim a la propera legislatura.  Les obres que es plantegen de moment, tindran una durada de 12 mesos i una previsió d’inici de cara a l’estiu vinent.

Actualment aquesta zona és un espai a on es duen a terme activitats comunitàries diverses, i en tot el procés d’elaboració de PAD i posteriorment de Pla de Barris es va assenyalar pel veïnat com una zona a dignificar i a intervenir, i a on fer reserva de sòl per la construcció de futurs equipaments. Fins ara s’ha fet un treball de recollida d’informació sobre els diferents usos, les demandes  i les necessitats presents i futures de col•lectius diversos  respecte a aquest espai.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies