Els interiors de la Guineueta estrenen aspecte

Acaba la segona fase de la remodelació de les zones entre blocs

Ja es comença a veure el nou aspecte dels interiors del barri de la Guineueta, a pocs dies per acabar les obres. De fet, aquests dies estan plantant les flors i plantes de les zones verdes i ultimant els darrers detalls.

Les obres han remodelat l’illa triangular delimitada per la via Favència, el passeig de Valldaura i el carrer de la Guineueta.  S’ha millorat la zona en diversos aspectes. S’ha potenciat la mobilitat i l’accessibilitat amb el reordenament de les zones verdes i substitució d’escales per rampes. També s’ha eliminat el problema el problema d’humitats als baixos dels edificis, ja que s’han apartat les zones verdes de les façanes. I estèticament s’han creat nous eixos, placetes i espais de convivència que continuen la filosofia de la fase anterior, però que tenen cadascun personalitat pròpia.

Després de treballar el projecte amb els veïns, s’han creat uns espais de jocs infantils i un circuit de salut per a gent gran i per a adults en general.

Com és habitual, també s’ha renovat el mobiliari urbà, l’enllumenat i el drenatge. Les obres han tingut un cost aproximat de 3 milions d’euros. Aquesta és la segona fase, i ara es prepara una altra fase que avançarà cap al carrer de la Gasela.