L’Aplec de les Roquetes suma avui una nova edició a la seva llegenda

Torna l’aplec sardanista més veterà de Barcelona amb quatre cobles de luxe

El parc de la Guineueta torna a bategar amb la gran cita anual de la sardana a Nou Barris: l’Aplec de les Roquetes. Es tracta del més veterà de la ciutat i enguany hi participen quatre cobles de luxe: la cobla Sant Jordi, la titular de la ciutat, la Principal de la Bisbal, la cobla titular de la Generalitat de Catalunya, la Principal del Llobregat i la Montgrins. Totes elles posaran música a les quinze ballades que tindran lloc al matí a partir de les 10, i a les quinze més que es ballaran a partir de les 16h. Entremig, els dansaires gaudiran del tradicional dinar de germanor i el cafè concert, enguany dedicat al cinema. Podeu consultar el programa i el repertori en aquest enllaç.

En la trobada d’aquest any, a més, s’homenatjarà el compositor Pep Ventura, pare de la sardana tal com la coneixem avui dia, en el bicentenari del seu naixement.

L’aplec sardanista de les Roquetes es va començar a fer el 1969, però fou a partir del 1979 que prengué força i es consolidà com un dels importants de tot Catalunya. L’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé de les Roquetes, per la seva banda, és una entitat fundada l’any 1960 per un grup de membres de la Coral l’Ideal d’en Clavé. Ja de bon començament, el seu gran objectiu va ser el de promoure la celebració d’actes sardanistes a Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies