Consell de Barri de Canyelles

Les obres a l’edifici Pau Casal protagonitza l’ordre del dia

Els consells de barri de l’últim trimestre de l’any són ja a punt de celebrar-se. Comencen avui a Canyelles i acabaran a Porta, el 14 de desembre. Enmig, 13 sessions, tantes per barri, per debatre totes les qüestions referents al barri. Aquesta és la seva finalitat:  ser un canal de participació ciutadana en el desenvolupament de polítiques públiques de proximitat.

En el cas del Consell de Barri de Canyelles, començarà a les 19 h, al local de l’Associació de Veïnes i Veïns de Canyelles, situat al carrer de Federico García Lorca, 27, i entre els punts de l’ordre del dia, hi destaca les obres que han començat a l’edifici de Pau Casals. En aquest bloc s’hi situen els apartaments tutel·lats de gent gran i en els baixos, el casal de gent gran de Canyelles. Aquest casal pateix des de fa alguns mesos les fuites d’aigües residuals procedents dels apartaments. Avui els usuaris del casal tindran l’oportunitat de conèixer els detalls de les intervencions per solucionar el problema.

Pel que fa a la resta de temes, l’ordre del dia és el següent:
1. Proposta nomenament vicepresidència del Consell
2. Situació Casal de Gent Gran i planificació obres als apartaments Pau Casals
3. Altres temes d’interès per al barri
4. Precs i preguntes

Presidits per la regidora de districte, Janet Sanz, en els Consells de barri hi participen representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions, i estan també oberts a la participació individual de tota la ciutadania a través de convocatòries públiques. En les seves sessions es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi doni resposta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies