Roquetes fa pinya!

La jornada servirà també per presentar el Pla de Barris 

Un any més els veïns i entitats de les Roquetes celebren la convivència amb la tradicional festa del Dia de la Pinya. Des de les 11h hi ha previstes tot tipus d’activitats per a tots els públics, entre elles una xocolatada i l’inici del mural fotogràfic col·lectiu amb fotos de veïnes i veïns. No hi faltarà tampoc la mostra d’entitats i tallers del barri que ompliran la plaça de les Roquetes. Els assistents podran gaudir també per dinar d’un plat de paella per 4 euros.

La trobada servirà a més per presentar el Pla de barris de les Roquetes. Amb aquest pla, districte dota el barri d’un pressupost extraordinari per continuar treballant ens aspectes urbanístics i socials per millorar la qualitat de vida dels veïns.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies