Els carrers d’Almansa i Artesania canvien de sentit de circulació i perden aparcament

Els veïns qüestionen la mesura que s’aplica per afavorir el pas de la nova xarxa de bus  

Els dos eixos principals que creuen el barri de Verdun han canviat les direccions per convertir-se en carrers de sentit únic. El carrer de l’Artesania és ara de pujada i el d’Almansa de baixada. També s’inclou un carril bus i les línies 11 i 32 canvien el recorregut. Enlloc d’entrar pel carrer de Góngora, continuen recte per Artesania en direcció les Roquetes.

Aquests canvis preparen l’arribada el 13 de novembre de les línies ortogonals D40 i V29, que substituiran el 32. L’Ajuntament ha projectat aquests canvis com una manera de dotar els nous busos de carrils propi pel barri de Verdun i així millorar-ne la regularitat i la velocitat. Però els veïns no hi veuen cap benefici per al barri. “Es guanya poc, per a mi. – explica Manolo Hernández, de l’AV Verdun- Eliminen una línia d’aparcament i no sabem on aparcarem, perquè ni tan sols hi ha pàrquings. Es perden les parades del carrer de Góngora, que fins ara es feien per fer el gir des d’Artesania cap a Góngora abans de pujar a les Roquetes. Ara els busos segueixen pujant tot recte pel carrer d’Artesania fins al barri de les Roquetes i baixen després pel carrer d’Almansa, però ja no passen per dins el barri com fins ara.”

També es prohibeix l’aparcament en una de les voreres per començar les obres de senyalització del carril bus. En el cas d’Artesania, en el costat del parc de la Guineueta. A Almansa, a la vorera on hi ha dues escoles. En aquest darrer cas, alguns comerciants també s’han queixat de la manca d’informació sobre el projecte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies