Audiència Pública de Nou Barris

La sessió començarà a les 19 h a la Sala de Plens de la Seu del Districte

Veïnes, veïns i entitats tenen avui l’opció de fer arribar directament, en primera persona, a l’equip de govern els dubtes o les queixes que tinguin sobre aquells aspectes que afectin l’estat del districte. En el cas de Nou Barris, les intervencions acostumen a assenyalar problemes d’habitatge, manteniment i civisme. A les 19h arrenca a la Sala de Plens de la Seu del Districte una nova sessió de l’Audiència Pública, en què els assistents poden demanar torn de paraula i expressar-se o preguntar per ordre. Excepte en casos singulars en què és necessari una reunió o altre tipus d’actuació, les respostes les rebran al final de la sessió quan és possible, o sino a l’inici de la propera Audiència Pública.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies