Obres al carrer de l’Artesania

Fins al 9 de novembre es pavimentarà i se senyalitzarà un carril bus i el canvi de sentit a ascendent 

Ahir van començar les tasques per millorar el paviment del carrer de l’Artesania, entre la via Júlia i la via Favència, al Verdum. L’actuació ve acompanyada de la senyalització d’un carril bus i l’eliminació del sentit de circulació descendent del carrer, de manera que del doble sentit de circulació actual es passarà a un únic sentit, que serà ascendent. Aquests canvis tenen l’origen en l’estrena el proper 13 de novembre de dues noves línies de bus que pujaran pel carrer d’Artesania: el V29 i el D40.

Mentre durin les obres el carrer estarà obert amb un sol carril de circulació de pujada. S’anul·laran de manera definitiva les parades de bus en sentit descendent, que es traslladen al carrer d’Almansa, i es canviarà l’itinerari de la línia 81 també en sentit descendent.

Les parades de la L11 i 32  es mantindran, tot i que aniran canviant de costat segons l’àmbit d’actuació de l’obra. Igualment, l’àrea d’aparcament quedarà anul·lada durant tot el període d’obres.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies