Veïns de Canyelles reclamen que s’acabin d’urbanitzar els interiors

El tram final de Ronda Guineueta Vella espera des de fa anys la remodelació

Els veïns del número 68 de la Ronda Guineueta Vella va anys que esperen la remodelació dels seus interiors. La resta del barri ja està pràcticament reurbanitzat, però encara queden espais oblidats com el seu.  L’entrada al bloc havia estat antigament el pati d’una escola bressol, i ara es un terreny de sorra envoltat per un mur exterior.  Al costat hi trobem uns jardins de matolls que, segons els veïns, s’han convertit en un niu de rates i brutícia.

Els veïns veuen com bona part del seu carrer gaudeix d’uns interiors accessibles i remodelats, i se senten oblidats. “Van treure l’escola bressol ara fa 15 o 20 anys, i això s’ha quedat amb sorra, amb un jardí que està totalment abandonat. – lamenta l’Esperanza García, veïna del bloc – Tenim rates, brutícia i molts inconvenients. Està pendent que ho arrangin, però hem d’esperar. Mentre l’altra banda del barri està molt bé.” La Roser Argila, una altra veïna del bloc, denuncia que sota el seu balcó les vespes excavadores fan niu cada any a la sorra.  “Cada any ho desinfecten, i cada any hi tornen. A més, les pudors de les clavegueres no s’aguanten, hi ha gent d’altres blocs que fan servir el terreny com a pipican. A més, hi aparquen les motos. Aquí podrien fer un parc o qualsevol altre cosa.”

Els veïns van fer arribar a la regidora de Nou Barris, Janet Sanz, les seves queixes a la darrera audiència pública. La regidora es va comprometre a fer una proposta d’urbanització d’aquest espai, encara que sigui de forma provisional. Sanz va afegir que, més endavant, s’estudiarà també la fòrmula per arranjar de manera definitiva els interiors pendents.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies