Segona setmana de l’alimentació saludable

La biblioteca de la Zona Nord acull diverses sessions sobre nutrició

La Biblioteca Zona Nord té un Centre d’Interès d’Alimentació Saludable que es va crear per fomentar un canvi d’hàbits en el menjar per gaudir d’una millor salut. Un dels objectius més importants d’aquest centre d’interès és donar eines per aprendre a treure tot el profit que ens ofereixen els aliments i és per aquest motiu que s’organitza cada any la Setmana de l’alimentació saludable, uns dies plens de propostes interessants per totes les edats, on trobarem tallers de cuina participatius, demostracions de receptes, explicacions de noves formes d’alimentar-nos. En resum, una setmana plena de bons consells per cuidar la nostra salut i les nostres emocions a través d’allò que mengem.

Els tallers van començar dilluns però encara sou a temps de participar en els següents:

Avui dijous 9 de novembre, 18h

Taller de cuina saludable en família. A càrrec de Ivanna Gómez de Comer feliz
Cal inscripció prèvia

Demà divendres 10 de novembre, 18h

La cuina de la felicitat. A càrrec de MªPilar Ibern Gavina

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies