La Prosperitat es reuneix al consell de barri

La sessió participativa comença a les 20h a l’Escola Tibidabo

Si ahir era el torn de Vilapicina i la Torre Llobeta, avui el veïnat de la Prosperitat té una cita amb el seu consell de barri, per saber les darreres novetats i actuacions que Districte té en procés. És a l’escola Tibiadbo (carrer de Joaquim Valls, 10) a les 20h. D’això anirà el primer punt de l’ordre del dia, l’explicació dels resultats del concurs d’idees que l’Ajuntament va convocar per dissenyar el Casal de Joves de la Prosperitat definitu, que ha de substituir els actuals barracons situats als terrenys de Renfe Meridiana.

A més, també s’informarà sobre l’inici d’un altre procés participatiu, llargament esperat per les veïnes i veïns de la Prosperitat, aquell que ha de definir què es vol fer a l’illa coneguda com a Plástica Flor, en referència a la fàbrica de flors artificials que hi havia entre el carrer de Santa Engràcia, el passeig de Valldaura i el carrer de Font d’en Canyelles. Des de 2009 el solar és un aparcament provisional propietat de l’Ajuntament. Aquest el va adquirir per 40 milions d’euros amb la intenció de construir equipaments a la zona, però amb l’arribada de la crisi es va aturar el projecte. Des d’aleshores els veïns han reclamat la reactivació del procés amb tota una sèrie de demandes.

A la sessió es parlarà del cens de pisos buits que s’han identificat al barri i es donarà, com sempre, veu a les veïnes i veïns perquè preguntin sobre coses concretes del barri i es queixin dels problemes quotidians dels seus carrers.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies