Queixes per la reordenació de les noves parades de bus properes a la Seu de Nou Barris

Els veïns afirmen que la parada anul·lada davant el districte era molt necessària

Els canvis de parades amb la incorporació de les noves línies de bus ortogonals ja han rebut les primeres queixes a Nou Barris. Abans de l’entrada en funcionament, els veïns ja es van queixar de la supressió de la parada més propera a la Seu del Districte, a la plaça de las Madres de la plaza de Mayo. Una parada molt necessària, segons els veïns, ja que donava un servei de bus més proper als veïns del passeig d’Urrútia. A més, connectava els usuaris amb serveis com ara l’OAC, l’Oficina de l’Habitatge o la seguretat social.

Ara, els usuaris d’aquesta parada han de desplaçar-se cap als  Jardins d’Alfàbia, uns 250 metres més enllà, o bé anar a la parada de Pi i Molist amb el carrer de Maladeta, uns 300 metres en lleugera pendent.  “Ho han fet molt malament. Han tret una parada que estava en un lloc que fa forma de Y, i que agafa tots tres carrers. És la pitjor que han pogut treure. Sobretot per als veïns del passeig d’Urrútia, que només tenen un bus de barri.”, denuncia en José Rodríguez, usuari de la xarxa de bus.  “Em sembla fatal. No ho trobo lògic i ens han perjudicat molt als veïns d’aquesta zona, el tram per anar a buscar les parades és ara més llarg i no hi trobo cap millora.”, afegeix la Encarna Tamayo, una altra veïna de la zona.

Segons els veïns, la parada anul·lada era molt més útil, ja que deixava els usuaris molt més a prop de la Seu del Districte, on tenen bona part dels serveis com ara la Seguretat Social, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o l’Oficina de l’Habitatge. “És una zona en la que hi ha moltes botiguetes i molta gent parava allà o l’agafava inclús. – comenta la Dolores Fernández, veïna de la zona.  – I ara han de baixar fins al carrer de Pi i Molist o anar cap a la part de dalt on hi ha els Jardins d’Alfàbia. I fins a tots dos llocs hi ha un bon tros, tant cap amunt com cap avall”.

Alguns veïns ja van denunciar la supressió de la parada a la darrera audiència pública, i esperen que TMB replantegi retornar-lis la parada.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies