Els mercats ambulants de Nou Barris continuen reclamant més control i inspeccions

Els marxants es mostren impotents davant l’intrusisme dels manters i els furts

L’associació Marxants Unió Nou Barris, que representa els mercats ambulants de la Trinitat Nova, Canyelles i Torre Baró, denuncia que continuen sense control sobre les parades i els manters. Fa mesos van demanar a Districte de Nou Barris la figura d’un controlador de llicències per acabar amb l’intrusisme i el relloguer de parades, però denuncien que continuen sense aquest intermediari. Aquesta figura, a més de revisar les llicències, també hauria de distribuir correctament  les parades i controlar l’espai i si el gènere que s’hi ven és el que té concedit. Els marxants asseguren que tampoc hi ha presència de la Guàrdia Urbana, cosa que provoca la consolidació dels manters d’una banda, i de l’altra, furts als clients del mercat.

Els tres mercats ambulants de Nou Barris tenen 300 associats. A la primavera van fer arribar les seves queixes a la regidora de Nou Barris però des d’aleshores diuen que no s’ha solucionat cap dels problemes. i que encara estan en espera d’una altra reunió amb districte. Sí que es va fer la regularització de les llicències, però, diuen, que s’haurien d’haver revisat al setembre i encara no s’ha fet.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies