La Prosperitat inicia oficialment el procés participatiu per definir l’illa de Plàstica Flor

Veïns i entitats definiran quins equipaments es construiran durant la propera legislatura

Gairebé 9 anys després de l’enderroc de l’antiga fàbrica Plástica Flor, l’Ajuntament inicia aquesta setmana el procés participatiu per definir-ne quins equipaments es construiran en aquesta illa. Actualment és un aparcament provisional i una zona de jocs infantils. Es tracta de 4.500 metres quadrats que els veïns de la Prosperitat sempre han reclamat per a equipaments i per tal fi van ser expropiats i enderrocats l’any 2009. Al·leguen que és un barri d’una alta densitat i amb manca d’equipaments o equipaments col·lapsats. La llista de possibles equipaments inclou una biblioteca de barri, un pavelló esportiu, una sala polivalent que faci d’auditori,… Serà un debat obert als veïns i entitats de la Prosperitat però també a la resta de veïns de l’entorn d’influència, com el barri de Porta, l’associació de comerciants del passeig de Valldaura i les AMPAS de les escoles properes. També influirà el Pla d’Equipaments que ha d’elaborar Districte de Nou Barris per conèixer les necessitats del territori.

En principi el calendari marca que aquest dijous comença el procés participatiu, després de la reunió informativa de fa uns dies. A finals de mes es crearà la comissió de seguiment del procés, i la idea és que al mes de març es tingui ja la definició de l’illa. Els veïns volen que aquesta definició vingui acompanyada del compromís que començarà a fer-se realitat a la propera legislatura, independentment de qui hi hagi al govern municipal.

Un altre compromís que es reclama des de l’AV Prosperitat té a veure amb la gestió d’aquests futurs equipaments. Els veïns aposten per una gestió cívica.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies