Les dones analitzen els racons insegurs de la Trinitat Nova

El pla de barris organitza una marxa exploratòria de cara a millorar l’espai públic  

Des de l’any 1981, el 25 de novembre està dedicat al Dia internacional contra la violència de gènere, i en aquest marc, l’Ajuntament i les entitats organitzen tota una sèrie d’actes per conscienciar la societat. L’acte central tindrà lloc  divendres 24 de novembre, a la plaça de Can Basté, quan de 18h a 20.30h es presenti el “Manifest contra la Violència Masclista”, acompanyat d’una lectura de poemes, la projecció del curtmetratge “Caminemos contra la violencia” i l’obra de teatre “Clara”.

En aquest marc, avui les dones de la Trinitat Nova faran una passejada pel barri entre les 17.30 i les 19.30h amb un objectiu concret: detectar i documentar els espais que les fan sentir insegures dins el barri, per millorar aquests espais. La marxa exploratòria està organitzada pel pla de barris de la Trinitat Nova i precisament el punt de trobada és la porta de l’oficina, situada al carrer de la Fosca, 10-12 (local al costat lateral del Mercat). Del que es tracta, en definitiva, és de promoure l’ús de l’espai públic per part de les dones, en tant que n’han estat tradicionalment les principals excloses. També es vol garantir que es dona accessibilitat universal, en el sentit d’un ús no discriminatori, d’aquest espai públic. I en darrer lloc, situar la vida al centre de tots els barris.

Després de la sessió sobre el terreny d’avui, la setmana vinent, el dia 29, es farà una reunió de conclusions i la priorització dels aspectes a abordar per fer el barri més segur per a les dones.

Per assistir-hi, cal confirmar l’assistència a equalsaree@gmail.com

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies