Circ, atletisme i poesia a la Prosperitat i Canyelles dins el cicle de les Lletres Catalanes 2017

Òmnium Cultural organitza fins al 15 de setembre activitats prèvies a la gal·la dels premis literaris, que se celebrarà a Nou Barris

El proper 15 de desembre Òmnium Cultural celebra la 67a edició de la Nit de Santa Llúcia, la festa de les Lletres Catalanes. Un lliurament de premis literaris que els darrers anys s’ha fet itinerant per la geografia catalana i que enguany ha triat Nou Barris com a escenari. Ho faran al pavelló de Virrei Amat, on s’esperen un miler de persones convidades, entre elles persones destacades de les lletres, la cultura i les ciències. S’otorgaran el Premi Carles Riba de poesia, el Premi Sant Jordi de novel·la, el Premi Muriel Casals de Comunicació, el Premi Internacional JB. Cendrós, el Premi Josep M. Folch i Torres de novel·les per a nois i noies i el Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil.

Però abans que arribi aquesta gal·la, la secció a Nou Barris d’Òmnium Cultural ha organitzat sota el lema ‘Les lletres surten al carrer’ tota una sèrie d’actes i activitats en col·laboració amb les entitats del districte i la xarxa d’equipaments. Aquest matí podreu trobar dos dels actes principals d’aquesta programació en dos escenaris diferents.

  • La Prosperitat

Els veïns i veïnes trobaran a partir de les 11h del matí un taller de circ a la plaça d’Àngel Pestaña. El taller va a càrrec de l’Ateneu Popular de Nou Barris i pretén oferir, sobretot als més petits, una descoberta de les tècniques de circ a través del joc.

Més tard, a les 12.30h, el Casal de barri de la Prosperitat oferirà un concert vermut, ambientat per la música de l’orquestra de l’escola de secundària artística Oriol Martorell.

  • Canyelles

A partir de les 11h a l’exterior del Mercat de Canyelles es duran a terme jocs populars d’atletisme , com curses de relleus, de tanquetes i salts, dinamitzats pel Club d’Atletisme Nou Barris.

Dins el Mercat de Canyelles es regalarà versos, a més de vendre productes frescos. Hi trobareu a les 12h una parada plena de paraules, a càrrec de Josep Pedrals.

I a les 13h, les paraules es convertiran en cançons, musicades per carme Sánchez.

I demà diumenge al matí fan una sortida botànica per Collserola, acompanyats per l’ONG ecologista  Depana. L’hora de trobada són les 10h a la cantonada entre la plaça de Karl Marx i l’Antic Camí de Sant Llàtzer.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies