Tasques de manteniment a la façana del Castell de Torre Baró

Tres anys després de la rehabilitació de l’equipament s’actua per evitat petits despreniments a les pedres

El Castell de Torre Baró torna a estar envoltat per tanques i una petita bastida a l’entrada. Tres anys després de la seva rehabilitació, calen fer unes actuacions per evitar que les pedres de la façana de l’equipament es fragmentin i caiguin a terra.  Ara mateix, el districte està treballant en el projecte per dur a terme les obres de manteniment a la façana. De moment, s’hi ha instal·lat per precaució les tanques i una bastida per evitar petits despreniments que, en tot cas, no suposarien cap perill, segons informa l’Ajuntament. El Castell manté la programació habitual i els seus horaris de visita.

Segons informa districte, el problema recau en les pedres instal·lades per l’anterior govern durant la rehabilitació de l’equipament. Són pedres amb una patologia que fa que es fragmentin en petits trossos que es desprenen de la façana. De fet, des de fa un any els veïns ja havien detectat petits fragments de pedra al terra, caiguts de la façana.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies