Consell de Barri del Turó de la Peira

A la sessió s’informarà sobre diversos projectes d’obres pendents

L’Espai Jove Les Basses acull aquest vespre, a les 19h, la sessió del Consell de Barri del Turó de la Peira, amb l’objectiu de donar a conèixer als veïns quines actuacions s’estan fent, s’han fet i es faran als seus carrers i places. En aquest cas, l’ordre del dia inclou informació sobre les obres que han de remodelar les escales del carrer del Matagalls. Els veïns també coneixeran l’estat dels projectes de reforma de la plaça d’Olof Palme, les obres de passeig de la Peira i la darrera hora de la construcció del poliesportiu del Turó, al carrer de Sant Iscle.

Com sempre en aquestes sessions, les veïnes i veïns tindran ocasió, tant en cada punt de l’ordre del dia com en el punt específic, per fer les preguntes, queixes o precs que considerin oportuns.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies