Les escales de Perafita no acaben de convèncer els veïns de Ciutat Meridiana

L’Ajuntament ha iniciat aquestes obres per millorar la connexió de la part alta del barri   

Aquest mes de novembre l’Ajuntament ha iniciat les obres per construir unes escales manuals al carrer de Perafita per millorar la connexió a la part alta del barri. Es dona resposta, en part, a una llarga demanda dels veïns que viuen en aquesta zona, que, en realitat, volen unes escales mecàniques per salvar el desnivell.

És un veïnat envellit que, per accedir als seus habitatges, ara han de fer servir l’autobús o pujar i baixar pendents i escales antigues massa costerudes.  Les obres, amb un pressupost de 155.000 euros, faciliten també l’accés a l’Escola d’Adults de Ciutat Meridiana, situada en una de les cotes més altes del barri. Està previst que les escales noves s’acabin al gener de l’any vinent.

Tot i la millora que suposen, les escales no convencen els veïns de la part alta del barri. perquè els obligarà a pujar a peu. Els veïns afirmen que les obres no resoldran els problemes de connectivitat per a les persones grans o de mobilitat reduïda. Argumenten, a més, que unes escales tradicionals no permetran tampoc pujar i baixar amb els carros de la compra o els cotxets del nens. Els veïns afirmen que molts hauran de continuar fent servir l’autobús i les pendents per accedir a la part alta del barri.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies