Vozes i La indomable reben la Medalla d’Honor de Barcelona

L’Ajuntament reconeix la tasca de dues entitats de Nou Barris que treballen  amb la infància i els joves 

Els guardonats de les Medalles d’Honor de Barcelona de Nou Barris han estat el projecte Vozes de l’Associació Músics per la Pau i la Integració i l’Associació Cultural la Indomable. Els primers, en reconeixement de la seva innegable tasca de foment de la integració d’infants i joves a través de l’ensenyament musical al districte de Nou Barris. Els segons, per la seva destacada trajectòria en favor de la millora de la qualitat de vida del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual al districte.

La ciutat otorga cada any 25 Medalles d’Honor de Barcelona a les personalitats i entitats que han destacat per la seva contribució al desenvolupament de la consciència ciutadana, virtuts i valors cívics. De les 25 medalles que s’han lliurat recentment, 15 medalles han estat otorgades a entitats de la ciutat i 10 a persones, totes escollides pels districtes i pel plenari del Consell Municipal.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies