Doble aniversari de l’Ateneu la Bòbila i Porta’m a l’Hort

El barri prepara un cap de setmana per celebrar com han crescut tots dos projectes 

Aquest desembre el barri de Porta celebra un gran festa d’aniversari per partida doble. D’una banda, l’Ateneu la Bòbila arriba compleix els dos anys com a centre que aplega un bon grapat d’entitats, i de l’altra banda el projecte del solar del pla buits Porta’m a l’Hort arriba als 4 anys en funcionament. Per celebrar-ho, els dos projectes sorgits del veïnat preparem activitats per al cap de setmana. Avui dissabte, la Bòbila organitza un esmorzar, un procés participatiu, un dinar a Can Valent i una concert. Per demà diumenge, Porta’m a l’Hort prepara una vermut popular acompanyat de poemes, una paella popular i una jam flamenca.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies