Obres de pavimentació al passeig de la Peira

Les tasques afectaran la circulació o l’aparcament fins al dia 15

Avui s’inicien les obres per renovar el paviment del passeig de la Peira. De moment avui aquestes tasques només afectarà l’àrea d’aparcament del tram comprès entre els carrers de Beret i de Montmajor (costat Besòs), que no es recuperarà fins acabada la pavimentació, el dia 15.

L’actuació principal obligarà a tallar el trànsit el dia 14, de 8 a 19h, de manera que no es podrà accedir al carrer de Beret. Els veïns dels pàrquings particulars, doncs, hauran de fer-ho fora d’aquest horari.

A més, de l’11 al 15 de desembre, tampoc es podrà aparcar en el tram comprès entre els carrers de Beret i de Montmajor (ambdós costats), i els 14 i 15 de desembre tampoc es podrà entre el passeig de Fabra i Puig i el carrer de Montmajor.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies