Fira de Nadal i Reis a la via Júlia

Regals, guarniments de Nadal i moltes altres sorpreses esperen als visitants

Fins al proper 5 de gener, la marquesina de la via Júlia acull la tradicional Fira de Nadal i Reis. Les dues fires es van unificar fa temps per afavorir les compres nadalenques. A banda de les tradicionals parades de joguines i guarniments de Nadal també hi trobareu l’stand solidari de recollida de joguines que estarà obert fins al 4 de gener. La fira també té programades algunes activitats per als visitants. Els dies 15 (de 17 a 20h) i 16  de desembre ((de 11 a 14 i de 17 a 20h) els més petits faran cagar el Tió.  També hi haurà la vista del Pare Noel (del 18 al 24 de desembre de 17 a 20h) i dels Mags d’Orient (del 27 de desembre al 4 de gener de 17 a 20h).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies