Darrer consell de barri del trimestre

Els veïns de la Guineueta estan convocats avui a les 20h

Avui la Guineueta tanca el darrer consell de barri de l’últim trimestre de l’any. La sessió es convoca una hora més tard que la resta de sessions, i es farà a partir de les 20h al casal de Gent Gran Guineueta (c/ Guineueta 19) amb el següent desenvolupament:

1. Presentació del projecte de casal cívic a Guineueta.
2. Projecte de millora del parc de la Guineueta.
3. Informació de les obres en curs.
4. Precs i preguntes.

Presidits per la regidora de districte, Janet Sanz, en els Consells de barri hi participen representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions, i estan també oberts a la participació individual de tota la ciutadania a través de convocatòries públiques. En les seves sessions es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi doni resposta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies