Nou Barris acull la Nit de Santa Llúcia, la Festa de les Lletres Catalanes

El lliurament de premis literaris clou un mes d’activitats culturals al districte

Nou Barris és l’escenari que ha triat Òmnium Cultural enguany per celebrar la 67a Nit de Santa Llúcia, la vetllada de lliurament dels premis més rellevants de les lletres catalanes, entre els quals destaquen el premi Sant Jordi de novel·la, el premi Carles Riba de poesia, el premi Mercè Rodoreda de contes i narracions i el premi Frederic Roda de teatre. Es tracta de la primera vegada que el nostre districte acull aquesta gala, que serveix com a part central i culminant d’un conjunt d’activitats prèvies que s’han dut a terme des de mitjans de novembre, amb la col·laboració d’entitats i equipaments del territori.

La Festa de les Lletres Catalanes tindrà lloc al poliesportiu Virrei Amat  a partir de les 20.15h. Durant la gala es farà un repàs a la història i caràcter de Nou Barris. Com a novetat, durant la vetllada, s’anunciaran els tres finalistes del Premi Òmnium a la Millor Novel·la en Llengua Catalana de l’Any i el Premi de Comunicació es diu, per primera vegada, Premi Muriel Casals.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies